FORGOT YOUR DETAILS?

Gottiva se bavi proizvodnjom nameštaja po meri za različite namene.

Mi proizvodimo nameštaj za Vas i opremamo vaš enterijer sa stilom.

Pet razloga zbog kojih nas biraju naši klijenti

Obraćanje pažnje na detalje

01

Prilikom projektovanja I proizvodnje nameštaja veoma obraćamo pažnju na detalje, jer dobro osmišljeni detalji su karakteristika naših proizvoda

Kvalitet izrade

02

U proizvodnji nameštaja svaki korak u proizvodnji je važan.Stalna kontrola I posvećenost omogućavaju da naši klijenti dobiju kvalitetnu uslugu i proizvod

Kompletna usluga

03

Naše usluge podrazumevaju projektovanje i proizvodnju nameštaja. Transport i montaža nameštaja i elemenata enterijera takođe su naše usluge.Treba napomenuti I uvažavanje situacije na terenu i naše prilagođavanje i saradnju sa ostalim izvođačima radova.

Korišćenje novih tehnologija

04

Svet se neprestano menja.Mi vam predlažemo da uhvatite korak s vremenom.Naši projekti I naš nameštaj prate najnovije tendencije u dizajnu i tehnologiji proizvodnje kao i izbora materijala.

Lepo I praktično

05

Estetika u enterijeru je veoma važna.U isto vreme u dizajnu enterijera podjednako je važna i praktičnost i komfor prilkom upotrebe.Prilikom projektovanja I izrade nameštaja maksimalno se trudimo da naš nameštaj bude u isto vreme I praktičan I sa stilom.

1. Projektni zadatak

Nakon prvog kontakta sa nama neophodno je imati jedan ili više sastanaka na kojima se utvrduju želje I potrebe klijenata. Na ovom sastanku sagledava se obim posla, vrše se merenja prostorija, izradjuju se početne skice i u zavisnosti od obima I složenosti daje se okvirna procena cene. Ukoliko klijenti imaju vec urađen projekat razmatraju se detalji.

2.Razrada projekta

Proces projektovanja započinje nakon prvog sastanka I uzimanja mera. Pristupa se izradi 3D crteža modela nameštaja u tačnim proporcijama čime se omogućava razmatranje krajnjeg dizajna.Tokom ove faze vrši se uskladivanje želja klijenata sa tehničkim I ostalim mogućnostima izrade nameštaja I enterijera.

3. Prezentacija projekta I ponuda

Pošto je projektovanje završeno pristupa se prezentaciji projekta gde se zajedno s klijentom razmatraju ponudjeno rešenje. Bira se material od koga ce se izradjivati nameštaj i elementi enterijera i vrše se eventualne korekcije projekta. U ovoj fazi dogovara se cena, način plaćanja I rokovi izrade.

4. Proizvodnja

Nakon prihvatanja ponude pristupa se nabavci i obradi materijala,vrši se radionička montaža i priprema za transport i montažu na terenu.


5. Transport

Radovi na terenu predstavljaju poslednju fazu u našem načinu rada.Mi se uvek trudimo da radovi na montaži namtešaja na terenu budu što kraći a da istovremeno kvalitet radova bude na visokom nivou.

6. Završni radovi

Radovi na terenu predstavljaju poslednju fazu rada. Uvek se trudimo da radovi na montažo nameštaja na terenu budu što kraci a da istovremeno kvalitet radova bude na visokom nivou.

TOP