FORGOT YOUR DETAILS?

GOTTIVA je osnovana 2006 godine kao zanatska radnja sa dvoje zaposlenih.Kao I većina zanatskih radnji tog formata u to vreme bavili smo se izradom nameštaja po meri za individualne klijente.Vremenom se obim posla povećavao I usložnjavao I uz dobre preporuke naših klijenata počinjemo poslovanje sa firmama koje se bave različitim delatnostima kao što su trgovina, ugostiteljstvo,maloprodaja,uslužne delatnosti.Sve ovo dovodi do proširenja firme, zapošljavanje novih radnika ,izgradnje poslovnog prostora za proizvodnju, nabavke mašina i vozila.

GOTTIVA D.O.O. je osnovana 2008 godine.Od osnivanja do danas ostvarujemo konstantan rast i u kvantitetu I kvalitetu proizvoda I usluga.

POSLOVANJE

Poslovanje Gottive raslo je zbog dobrih preporuka brojnih klijenata.Verujemo da vi koji poručujete nameštaj po meri želite nešto jedinstveno i prvoklasno.Mi verujemo da možemo napraviti sve ono što ste zamislili i što želite.Gottiva vam u tome može pomoći.

PROIZVODNJA

Specijalizovani smo za proizvodnju širokog asortimana nameštaja.Veliki izbor materijala koje vam nudimo, stručni saveti arhitekata prilikom planiranja pomoći će vam da dobijete upravo onošto ste želeli.

MATERIJALI

Koristimo niz različitih materijala kao što su oplemenjena iverica, furnirani aterijali, masivno drvo, laminati, veštački i prirodni granit, metal, staklo. Uz najsavremeniji okov i električnu rasvetu koju koristimo garantujemo vam moderan, funkcionalan i kvalitetno izrađen nameštaj.

PONUDA

Kod nas možete poručiti pojedinačne komade nameštaja, ali i potpuno opremanje stambenog i poslovnog prostora. Kuhinje po meri, ugradni plakari, dečije i dnevne sobe opremanje hotela, restorana nameštajem i ostalim elementima enterijera deo su naše ponude.

TOP